Fellesmiddag

Onsdag betyr fellesmiddag her i Hula. Dette var noe vi innførte forrige onsdag, og så langt fungerer det smertefritt. Hele gjengen samlet rundt bordet. OT, AK, HM, Dansken, Svensken og Trashie var samlet rundt bordet til en god porsjon hygge. På menyen stod bakte poteter. En sikker vinner. Funker vel så bra til middagsmat som til nattmat etter en seriøs knebeskytterfylle. Noen mente at kanskje ikke potetene var helt ferdige, men slike bagateller kan ikke Slettebøer bry seg om. Som vanlig endte jeg opp irriterende mett.

Fikk meg en hyggelig overraskelse i dag. Kort fra Koh Pha Ngan, Thailand. Edmund er som noen kanskje vet på tur rundt i Asia. Etter nesten et halvt år på reisefot har han altså funnet ut å sende kort til sin gamle nabo. Veldig uventet og utrolig gøy. Bare så trist at vi ikke har lov å henge noe på veggene her i Hula. Sitter og vurderer om jeg skal trosse huseiers strikte regler og smelle kortet opp. Craaazy.

Det har blitt litt asfaltsurfing i dag og. Progresjonen er ikke eksploderende, men det er en herlig følelse og rulle rundt gatelangs. Gruer meg dog til første realle skrubbsår.

Fikk også tid til et besøk på Mottaket i dag. Der ble vi servert nystekt eplekake. Lite stekt, akkurat slik jeg liker det. Tony, Mario og Tresteg har gode bakekunster.

I kveld skal jeg legge meg i nyvasket sengtøy. Det er en god følelse, det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.