18 Till I Die!

I dag entrer 404 år gammle Bryan Adams senen på Viking Stadion. Denne karen har vel ordna en del kliningsa på elevsamfunå opp gjennom åra! Så la oss nå håpe han forsatt er 18 å ordner noen kliningsa til det vår kåda Stavanger publikumet! Så nå drar Tommy, Kristian og Asgeir (kompis fra mitt opphold in the States) for og se vår store barndomshelt LIVE!

Ha en øltørst dag :)

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

5 thoughts on “18 Till I Die!”

  1. Er ikke Bryan Adams litt opphypet? Har han ikke bare hat to store hits? «Summer of 69», og den låta til «Prince of Thieves»? Correct me if I’m wrong! Barndomshelt? Ikke her i gården..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.