Nok en givende helg

Team Alpha fikk levert oppgaven kl 1456. Da hadde vi klart å slå ihjel 72 timer med spennende makroøkonomiske nøtter..
Har i dag kjøpt min første synål. Ikke en ting jeg bruker daglig med andre ord. Skal repparere en skjorte jeg synes meget om. Det går rykter om at et lam skal offres til den store grill guden i Røldal. Håper jeg får anledning til å delta på det ete gildet senere i sommer. Fjorårets deltagere raporterte om stor deltagelse og stort inntak av både fast og flytende føde.

Ble tilnærmet handlingslammet i dag da jeg skulle dra inn til by`n, motor vegen var stengt. En lite obs trailer fører hadde fått tilhengeren til å tippe over store deler av kjørefeltet.
Jeg hadde tidligere kjørt forbi dette ulykkesstede i motsatt rettning så jeg hadde en plan. Jeg skulle snike meg inn like etter området der de bedrev bil reddning. Så jeg var innom fire veier som ledet til motorveien og alle var stengt med store orange kjegler. Gikk fort en liten time med planlegging i vasken der også.

Ha en hinderfri dag.

Skrevet av

Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 thoughts on “Nok en givende helg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.