Muntlig eksamen

nigger I dag kl. 14.30 får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen. Kommer jeg opp i matte blir jeg sur, engelsk blir sjibt, ingen av delene blir en stor fest. Forhåpentligvis kan jeg vende snuten mot gamlebyen allerede i dag, og ta en velfortjent sommerferie..

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.