De 3 fjell

LyderhornI stedet for Kalle ble Hanne-Marthe og Stefan med på den planlagte fjellturen vår. På 5 timer besteg vi Lyderhorn (bildet), Damsgårdsfjellet og prektige Løvstakken med sine 477 meter. Ingen ny rekord, men det ble en svært så hyggelig tur. Vel hjemme lot jeg håret mitt finne veien til saksa. Tine stusset mine nydelige lokker. Ble kanskje ingen revolusjonerende frisyre, men det ble da litt å støvsuge opp igjen. Med kortere hår tok vi turen ned til Garasjegutta (midlertidig navn) som hadde invitert til innflytningsparty. Med en kvart tier på konto ble det ikke mye innflytningsgave, beklager for den gutter. Hygge ble det. Nye babes, «Crazy Chicks & Party Tricks», pingpong på kjøkkenbordet, VIP launge hos Frank og vanndrikking. Jeg kapitulerte tidlig, men betviler ikke at resten av crewet fikk seg noen latterkuler ut i de sene nattetimer.

2 thoughts on “De 3 fjell”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.