Suunto

Suunto X6HRHer er mitt nye hjelpemiddel. I følge produsenten Suunto er ikke dette en klokke med en «wristop computer.» Ved hjelp av min Suunto X6HR får jeg hjelp til å finne ut hvor høyt jeg er over havet, hvor nord er, hva lufttrykket er, hvor høy puls jeg har og temperaturen i omgivelsene mine. For å nevne noe. Forhåpentligvis vil treningen min bli kraftig effektivisert. I følge «treneren» min Stian skal jeg trene mest med et snitt på 70% av maks puls. Ser frem til uker med god progresjon. Resten av funksjonene skal gjøre toppturene mine i vinter en tanke mer interessante, og sikrere, om mulig.

I går hadde Sogndal, Andreas og meg en ny heftig session i hallen. Vi har store mål og absurde drømmer, men den helt store fremgangen uteble dessverre. Bedre lykke neste gang.

Dagen i dag har gått med til litt organisering av skoleåret, intervju hos Bergen Student-TV (som gikk tilfredsstillende), fellesmiddag i Hula og festplanlegging med «naboene» under oss.

8 thoughts on “Suunto”

  1. Stemmer, jeg er blakk. Ranet en pengetransport her forleden, noe som hjalp litt på. Er klar over at glasset er et svakt punkt. Burde så absolutt vært nedfelt.

  2. Andy, du må ikke glemme oss noobs som var med for første gang i hallen. Imorgen er det duket opp for «olboys» sine skills og jeg gleder meg som en unge selv om jeg skal kverke 12×0,33 m/borg =P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.