Fristelsenes Dal

GeiterI dag mottok jeg en liten oppdatering fra Temtation Valley. Sylvia kunne meddele at det ikke var så festlig å jobbe på ysteriet om dagen. Geitene var så kåte at det var svært problematisk å produsere ost. Heftige saker. Her er hva hun skrev:

Akkurat no er eg på ysteriet. Her er eg 3 dagar i veka. Me har 11 timars dag, men i dag ser det ut for at det vert endå lenger. Geitene er bukka-galne og hormonene deira påverkar mjelka, så mjelka heve store problemer med å tjukna seg til ost. Så denne veka når geitene er på luno, heve me store problemer med osten. Det er jaggu meg rart å tenka på alt i kroppane våre (eller i geitene sine) som verkar inn på forskjellige andre prosessar.

7 thoughts on “Fristelsenes Dal”

  1. Skubi: Jeg vet ikke helt hvor kiin jeg er på flytende geitost full av geitenes østrogen. Plutselig begynner man å utvikle jur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.