Forsmak på vinteren

MustasjDen ligger å lurer. Den ligger å frister. Abstinensene er der. Drømmene blir hyppigere og hyppigere. Drømmene om fjellsider dekket av fløyelsmyke hvitevarer. I morgen starter forberedelsene. Agora vil vise norske Siestas nyeste produksjon, «Mustasj». Det er altså samme folkene som stod bak Victory i fjor, for de av dere som var med meg da. Dørene åpner i morgen kl. 20.00, først med bildevisning fra forrige sesong, og så er det filmstart kl. 22.00. Cover er lusne 30 kroner, så det bør vel de fleste interesserte klare å stå i. Regner med at dette er interessant for flere av gutta på kontoret?

Det er ikke bare morgendagen som kan friste med morsomheter. På søndag vises actionsport filmen «Perfect Moment – The Contact» på kino her i Bergen. Bankers.

Det er selvfølgelig ikke nok med det. Mandag 18. oktober har i hvertfall jeg satt av til Ski Film Tour 2004. Gleder meg som en unge til å se hva MSP har festet til film fra Røldal.

Kong VinterSist men ikke minst, Bamboosh kjører i gang sitt årlige avspark 6. november. Som forfilm vil de vise Kong Vinter, filmen som vi har jobbet med de 2 siste sesongene. Dæven døtte, dette blir artig. Tipper Pedro Fantastico har gjort en bunnsolid jobb. Alle som vil se glimt av en halvfeit kar i midten av tyveårene gå kast i kast ned hissige fjellsider bør få med seg denne.

2 thoughts on “Forsmak på vinteren”

  1. Faen, nå gleder jeg meg som ei tispe i løpetiden. Snart kommer vintern,snart kommer den kalde fine tia.. (litt omskrevet) Ventetiden skal liksom bli lettere med noen skifilmer, men for meg funker det ikke helt sånn. Nå vil jeg bare ut å leke i sneen. Ut, ut, ut. Ski, ski, ski. Blid, blid, blid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.