Idiotpåfunn

DreadsEr det noe livet mitt består av, så er det nettopp dette. I forrige uke startet jeg prosjekt: dreads. En god uke er gått, og nå sitter jeg her med et snes hårfloker i bakhodet. Prosjektet er estimert til toppen et par uker. Ønsk meg lykke til.

Neste idiotprosjekt er et sammarbeidsprosjekt mellom Magnus, Frank og meg. Vi er inne i en god treningsrytme, og det skal vi virkelig vise neste uke. Samtlige av Vektertorgets timer skal testes ut! Vektertorget er treningssenteret der vi henger ut. Blant timene kan jeg nevne:

H/L
Avansert aerobickoreografi mikset høy og lav intensitet.
Step
Step trening med høy intensitet og avansert koreografi.
Svett
Avansert aerobictime, uten hopp. Middels intensitet.
Disco
Dansetime inspirert av freestyle / danseaerobic. Litt hopp.
Funk
Funk- hip hop koreografi, for de danseglade. Med hopp.

Det var 5 av de 11 timene vi skal igjennom. Kjør hardt, kjør stil.

5 thoughts on “Idiotpåfunn”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.