Rundemanen Extreme

Fare for isnedfallHar vært rundt i fjellene i dag. Da jeg nådde Rundemanen ble jeg møtt av denne skremmende advarselen. I redsel for å bli spiddet av frossent H2O, satte jeg kjapt kursen ned mot lunefulle Bergen. Målet var Munkebotsdalen, men i dag må jeg nok ta meg til takke med en «Mission: Failed».

Tre bunnsolide karer sitter akkurat nå i en sort golf på vei til Ulvehula. Hein el Svimos, Henning «1-2-3-4-5-6-7-8-9-nagen» Lura og £ukasz Piotr skal avlegge oss et helgebesøk. Alle i Hula gruer seg utenom Kalle og meg. Historiene om Luramafiaen har nådd Lillehamringene. Overhørte en samtale med AK og en venninne i dag; litt senere i dag kommer det en gjeng nakne gutter. I mine øyne er dette et prakteksempel på humor.

I morgen er planen å avlegge Markskilsfossen et besøk. Det vil være mulig for andre å bli med. Da tenker jeg på gutta på Kontoret, beboerne i Hula og ellers andre Superduper-Mariuser. Beklager den korte varselen.

God helg folkens!

5 thoughts on “Rundemanen Extreme”

  1. Håbe, vannklosett, kjykken + øvrig innredning holt te øve helgå… Det ska ver skummelt å få Luramafiaen på besøg, desto skummlare å få de hjem igjen.
    Den svere svarte golfen, har gått og gjemmt seg, då odøren av alt det skummla som hadde vært i sedene blei før møje for an, tør rett og slett ikkje visa seg før Ajaksen har vært på beøg ein gang på nyåret. det kan jo ta ti dette. Eg tror nok turen te fossen, gjorde inntrykk og vil altid gjør det.
    Takk for at dokker tok vel vare på de tri.
    tantANN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.