!Action-satisfaction

Seth MorrisonHodet mitt kan lett sammenlignes med risengrynsgrøt. Eventuelt lapskaus. Usystematisk. Er drittlei bylivet. Savner vinteren, savner følelsen av å overvinne frykten og jeg savner episke naturopplevelser. Heldigvis finnes det lyspunkter. Som i kveld. Etter at f.eks. drittlendingene og Oddingene har fått med seg årets skipornografi er det nå bergensernes tur. «Pass it on» (Broken Radio films) og «Yearbook» (Matchstick Productions) skal gi oss gåsehud der hvor sola ikke skinner.

MonstertorsdagI går kveld var jeg så heldig å få bli med Veronica og Stine på «Monstertorsdag«. Virkelig en fornøyelig opplevelse. Stor underholdningsverdi. Tror kanskje det er den patriotiske følelsen som gjør filmen så hyggelig. Smeller faktisk til med 8/10. Obligatorisk for alle oss fra Vangen og omegn.

I forrige uke mottok jeg «Designing With Web Standards» av L. Jeffrey Zeldman, fra Amazon. Superinteressant lesning. Anbefales til alle som utvikler websider.

Er inne i en ny periode med munnherpes. Herlig. Tidligere fikk jeg plagen én gang i året, men nå har jeg fått idiotien to ganger på et halvt år.

Hip-hop-hurra!

3 thoughts on “!Action-satisfaction”

  1. Å herregud som jeg gleder meg til å få sett Monstertorsdag. Selvfølgelig kommer den garantert til å slutte å gå på kino uken før jeg kommer hjem, og bli sluppet på DVD to uker etter at jeg drar igjen. Garantert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.