R.I.P Jeff Buckley

Sitter og høre en sang av Jeff Buckley og Petter spør hvem det er? «Jo det er Jeff Buckley, en av mine favoritt artister». Petter hiver seg over dataen for og sjekke ut Buckley. Det går noen minuter før Petter utbryter «han er jo død!». -HVA?? DØD ?? Hva faen skjedde? Spør jeg. Petter ler, -han har jo vært død siden 1997. Snakk om å henge med i tiden!! Dagens sang : Jeff Buckley med Hallelujah

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

7 thoughts on “R.I.P Jeff Buckley”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.