50 øre

Anders, Frank, Gram og GuffenNå sitter vi faktisk på Posthuset. Som sagt måtte jeg komme meg vekk fra bymaset. Gram, Guffen og Franken ble med. Fikk nettopp besøk av Nils Petter og Sylvia. Hun hadde strikket lue til meg! Jysla fint gjort. Den var preget med skriften «50 øre». Dette kan lett høres ut som en dårlig etterligning til 50 cent (som vi forøvrig hører på nå), men det skjuler seg en historie bak luen. En intern greie mellom Sylvia og meg.

I morgen er jeg superoptimistisk til jakten på snø. Målet er Haukeli, og ryktene sier mellom 10 og 25 cm. Gutta boys er villige til å traske høyt, høyt, høyt, så snø skal vi finne. Det blir svette, det blir tårer og kanskje litt blod. Hvem vet? Har tatt med meg en gjeng gamle brett for anledningen slik at gutta ikke ødelegger sitt dyrebare utstyr på sesongens første skidag.

Vinteren er her. Det var med et smil jeg gjorde Spiegel for kaldere tider. Vinterlissene er på, frostvæske er målt og etterfyllt. Å tørke støv av spader, ryggskinner og sikler gjør noe med humøret. Hadde jeg vært poet hadde jeg skrevet en liten limerick om snø, fjell og kameratskap. Det er jeg (heldigvis) ikke, så jeg overlater alt til fantasien. Vi har med oss mye kostbart kamerautstyr så jeg håper vi klarer å skape noen gode beviser på den eventuelle hyggen i morgen. Ønsk oss lykke til.

5 thoughts on “50 øre”

  1. Noe gang på hordatun så tidlig i sesongen? Det blir vel after-ski der i morgen med mye øl og sovning på dametoalettet?

  2. Godt å se sesongsforberedelsene er i gang!! Jeg fløy over fjellet på Onsdag. Nydelig syn! 30 cm nysnø på fjelltoppene rundt Hovden! ( Da snakke eg om de høyeste toppene inne på vidda) Såg digg ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.