Frisørsalonger og kirurger

DreadlocksI dag snek jeg meg inn på en av Bergens 400 (faktisk) frisørsalonger etter stengetid. Aneth tok i mot meg med åpne armer, og resultatet ble vel supersøtt jenter? Dagen i dag har vært skremmende lang. Det virker som en evighet siden jeg stod opp kl. 06.30 i dag morges. Spiegel og meg dro i dag ut til Fyllingsdalen der vi skulle stifte bekjentskap med en kirurg. Smak på ordet. Skremmende. Har aldri vært i dialog med en kirurg før, og var vel ikke akkurat høy i hatten da jeg entret hospitset. Etter få minutter kunne han fastslå at klumpen min på hofta kun var en blødning som var innkapslet i brusk og vev. Dersom jeg ville ha den der som et suvenir og muligens et partytrick, så kunne jeg gledelig forsvinne ut uten så mye som et lite snitt i sideskinka. En lykkelig Anders småløp ut av gangene, knappe 300 kroner fattigere. Snipp snapp snute, så var denne posten ute.

10 thoughts on “Frisørsalonger og kirurger”

  1. D va schtilig, litt nitti, men du passe d. hb du vett ka du går inn for? Fluemøkk og uidentifiserbare vesen komme trives godt i dreads.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.