TV2 søker særinger

TV2Denne beskjeden fra TV2 ramlet inn i e-postkassen min i dag:

Jeg jobber for TV 2, og vi er i gang med å planlegge en programserie hvor vi skal møte spesielle mennesker rundt i Norge. Vi har få begrensninger når det gjelder saker og personer som kan passe i programmet, men det bør være personer/saker som ikke har blitt presentert på fjernsyn tidligere.

Vi leter altså etter unike personligheter som driver med en sær/ekstrem og/eller morsom aktivitet. Det kan også være foreninger eller grupper som dyrker en svært uvanlig interesse/hobby. Jo mer sært jo mer interessant for oss.

Men for å få tak i alle de gode sakene og personene er vi avhengig av tips! Om du eller noen av dine kollegaer/venner kjenner til personer i nærområdet som burde få oppmerksomhet på fjernsyn, er vi svært takknemlige om du tipser oss om dette.

Her har vi altså en unik mulighet til litt herlig PR. Vi er jo en gjeng særinger, så noe bør vi jo klare å pønske ut! Hva står forresten PR for?

3 thoughts on “TV2 søker særinger”

  1. Mener noen at «kaskjer-gjengen» er sær nok til at vi burde stille opp på dette programmet? I såfall burde de kanskje møtt opp i Bergen i helga?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.