Fornuftens uke

UgleDenne helgen, og uken forøvrig, har vært svært så fornuftig. Foruten å fått unnagjort over 10 gode treningsøkter hadde jeg eksamen i informasjonsvitenskap nå på torsdag. Den gikk overraskende bra. Følte jeg svarte bra på 10 av 12 oppgaver. På fredag fikk jeg et hyggelig spontanbesøk av selveste Lovie. Uventet. Sitter alikevel igjen med en kjip følelse. Sviktet Lovie litt i helgen med mitt labre festhumør. Det har seg slik at jeg bestemte meg i starten av november for å ikke feste før siste eksamen er unnagjort, som i fjor klarte jeg dette med stil. Lovie bør slappe av, han vet at vi tidsnok skal få tatt igjen det forsømte!

NesebjørnI dag har Best og meg endelig tatt oss tid til å besøke De Naturhistoriske samlinger ved Bergen Museum. Hvis jeg skal konkludere noe, må jeg meddele en liten skuffelse. Kanskje ikke helt min greie. Uglen jeg ikke husker navnet på var nok høydaren for mitt vedkommende, men dersom jeg hadde hatt med meg han som i noen kretser går under pseudonymet «Han Ekle», ville nok kanskje denne Nesebjørnen vært en vinner. Hvem vet.

Anatas fra RøldalDet var mange mindre pene stener å titte på, men stokheten steg flere hakk da vi møtte på en utrolig eksotisk bergart fra en kjent liten norsk fjellbygd. Anatas fra Røldal. Ikke dårlig, eller hva jenter?

KunstDet var ikke bare utstoppede dyr med tomme blikk, eller gråstener fra det ganske land, vi kunne beskue. Kunst i variable farger og former, noen finere enn andre. Joda, det var verdt et besøk. Til og med gratis for studenter. De hadde til og med en hel liten vegg med diverse «The Far Side»-streker om steinalderen. Morsomt.

Hvordan har helgen og uken deres vært? Jeg er faktisk nysgjerrig.

3 thoughts on “Fornuftens uke”

  1. Det var jo et festlig lite vesen det der ja. Godt å vite at du har notert deg at jeg har sansen for slike naturens rariteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.