Frisering

Min personlige hårstylist, Veronica Holmedal, var i går kveld tilbake på jobb etter en pause på to knappe år. I planleggingen av ny frisyre ble jeg kanskje litt overivrig og sa hun lett kunne kappe 5 gode centi.

Anders’ hår førSe her, mine nydelige lokker før trimmingen. I manges øyne litt for langt. Ikke særlig hyggelig når ukjente mennesker skriker «klipp deg og få deg en jobb!» på gaten.

Anders’ hår etterMen hvilket resultat!

JulebrusdrikkerDersom noen føler seg klare for en omgang med saksen kan jeg varmt anbefale «Veronicas Klipp & Stripp». Hun opererer med hyggelige priser, 100,- smack for bare klipp, og 200,- for full pakke. Hun har gode referanser å vise til, blant annet julebrusdrikkeren Egil Fredriksen som her poserer etter bare klipp.

Når vi først er inne på temaet frisering undrer jeg på hvordan det går med prosjektet til Marius. Ble det med snakket? Trodde virkelig at du var en mann for dine ord, herr Hesby!

Ryktene vil ha det til at Hein «El Svimos» Slettebø Dorholt, og André Gilje har fått på seg snekkerbuksene i den østerriske byen Badgastein. På dagtid driver de med oppussing av et hotell, og på kveldstid kan guttene rapportere om hissig glühvein (?), svenske tjejor (?) med Moonboots (The Originial, by Tecnica) og bøtting av Almdudler. Lykke til!

5 thoughts on “Frisering”

  1. Anders: Merk mine ord!! For jeg er ikke en mann for dem, langt derifra. Jeg både lyver og dikter opp ting (som er omtrent det samme som å lyve, men ikke helt), og jeg gjør det dessuten svært dårlig på skolen. MEN Travis my man, hårklippen kommer. Som nevnt tidligere, er planen og vente til dagen jeg reiser hjem for å feire jul (22 desember), for å oppnå best mulig effekt hos svigers og familien:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.