Alps del 3

Champéry, Sveits

Anders hopper fra takPalle på turHaibittDen tidligere arbeidsplassen til Peder, Hotel Suisse, mottok oss med åpne armer. Grunnen sin tidligere innsats som bartender overnatter vi til svært overkommelige priser. 3 stjerner er flere steg fra hva vi har påkostet oss tidligere på reiser. Her skal vi slå oss til ro noen dager. Våknet til regnvær og engasjementet var ikke på topp. Brukte gode 3 timer på å komme oss fra frokostbordet til fjelltoppene. Det lysnet og vi fikk nok en uforglemmelig dag. Fikk på en liten jibb fra noen hyttetak, mekket litt hopp og hygget oss i solsteiken. Kameraet surret og gikk. Mange pene resultater. I dag fikk Palle bli med på tur, godt plassert i ryggsekken. Skummelt i starten, men alt ordner seg for snille gutter. Som tidligere nevnt går det hardt utover utstyret vårt. Det er pudder over hele alpene, men snøen er baseløs. Bildet viser ett av flere haibitt i mitt elskede brett. Etter å ha returnert fra fjellet ble fjøla lagt inn på krankenhaus. Her skal doktorene fylle, skjære og fikse. Glad det ikke er meg.

2 thoughts on “Alps del 3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.