Alps del 4

Champéry, Sveits (fortsettelse)

Fin face, ChamperyWear the scarf!Piste BullyPlutselig ventet en ny dag her i Thovex’ hjemby. Utstyret vårt ble utskrevet fra sykestuen etter små inngrep. Kan ikke huske å ha hatt så god glil. Swoosh! Ble en stor filmdag, og vi fikk kjørt mye artig. El Toro og undertegnede svettet litt der vi begav oss ut på en liten tur, selvfølgelig med mottoet «wear the scarf». Slakkskjerf er blitt en nisje, en mote, en fashin og en livsstil. Tross sine fattige 250 høydemeter ble det en solid «bigmountain»-følelse. Nydelig side.

Det har gått opp for oss én etter én at reisen nærmer seg slutten. Vi har kjørt det som er å kjøre, snow-forecast forteller oss at det ikke vil dumpe den neste uken, og 4 av 5 lommebøker er tomme. Har ombooket hjemturen vår. 3 uker ble 2. Siste kveld her mellom alpefjell. Bestemte oss for å prøve oss på en apres-ski. Etter få smaksprøver av barens sortement satt 4 staute karer med overkroppen bar og løste verdensproblemer. Slik blir det latter av.

Hotel Suisse forlates. 4 kleine karer setter turen mot Geneve der vi får Johnsrud på et hiclass fly. Resterende mannskap må helt til Nice for å levere Billy. Syden! Finner oss en ledig parkeringsplass og sovner søtt alle og enhver.

Peder og PalleBomebilAnders og Peder i NiceBlir vekket av en entusiastisk Peder. Med tårer i øynene av gleder kan han meddele at han har funnet en butikk med kaker, til tross for at det er søndag. Gnir søvnen ut av hvitøyet, og vanker ned til en merkelig sjappe. En kolonial med kun frysevarer. Frysedisk på frysedisk stappfulle av kaker, frossenpizza, grønnsaker og is. Is ja. Frokosten vår ble Haagen Dasz, verdens beste is. Ruller videre ned til promenaden. Endelig. I to uker har reiseleder Peder snakket om å bade, om svømmeturer, om badeland og om plasking. Det har blitt med snakket, men i dag var virkelig Peders dag. Plasking ble det, og vi fikk tatt en velfortjent vask. Det gikk plutselig opp for oss hvor ille Billy egentlig luktet. Flyplassen fikk bombetrussen, og vi ble evakuert. Den intense spenningen varte i 30 minutter, før vi kunne returnere tilbake til ventebenkene våre. Lesestoff ble fortært. Flyet kom, og brakte oss til Tigerstaden. Monsen dukket opp i en bråkmaker av en skimobile, og fraktet oss vel frem. Casa del Ping stod åpen. Takknemlig som fy.

Fly til Bergen. Hverdagen er et faktum. Skrekkelig er det.

3 thoughts on “Alps del 4”

  1. Velkommen heim!!!!
    Nå ska brettet være på plass omsider, El`SWIMOS har fått nye kamerater . Morå e i sjokk….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.