Marius 16 år

MariusGratulerer med dagen, Marius!! Endelig moped lappen;) Håper du får en fin dag med tunge flyttelass og store pakker! Og for dem som enda ikke har klart å fått det med seg, så flytter jeg og min kjære Hanne-Marthe inn i Marius sin leilighet etter som han er for ung til og bo alene. Marius blir nok nødt til og flytte inn i ulvehula der han kan bli passa på av voksne folk. Lykke til!

Dagens Sang: Gratulerer med dagen av Hanne-Marthe og Tommy Sparøy

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

4 thoughts on “Marius 16 år”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.