Navneforslag?

Gardshus på JuvetVi i Firkant er i gang med utviklingen av nettsider til et nytt hus- og hytteutleiekonsept i Røldal. Alle planene er klare, men vi trenger et navn. Det er essensielt at navnet er kort, konsist, unødvendig å stave og til en viss grad fengende. Det er en fordel om ikke navnet inneholder æ, ø eller å, men dette kan bli problematisk med tanke på stedsnavnet. Røldal Hytteutleige er tatt. Vi har tenkt litt på Røldal Ferie (www.roldalferie.com) og Røldal Fritid (www.roldalfritid.com), men er ikke helt fornøyde. Inntil videre er det kun et gardshus som skal leies ut (hyttene er ikke bygget), så det kan være en fordel om navnet verken inneholder entall- eller flertallsform.

Håper det finnes noen kreative hoder der ute som kan hjelpe til med forslag. Vinneren blir premiert med heder, ære og ikke minst respekt!

25 thoughts on “Navneforslag?”

  1. Likte klart best roldalresort.com.

    Her er noen andre forslag; roldalrecreation.com, roldalreiser.com, roldalfritidshus.com, roldalferierende.com, roldalhytteby.com.

    Frank og meg snakket om hva man hadde søkt på om man skulle finne hytter i Røldal (røldal hytter), og vi er jo ikke i tvil; roldalhytter.com – selv om det kanskje blir litt på siden av hva som faktisk eksisterer i nåværende tidspunkt.

  2. mountain accommodation, roeldal moutainresort, roeldal freshness, roeldal accomodation, roeldal wildlife, roeldal allseason lodgings. Dette va nogen engelske forslag då, så d bler jo sikkert litt staving for norske å danske hillbillies, men eg ska nok komma på nogen norske åg.
    roeldal friluftsferie, Vintereventyret, roeldal , roeldal blablabla. eg e nok ikkje ekspert på dette her. Eg jer lyd hvis eg komme på någe marr:)

  3. resort= oppholdssted, kursted, forlystelsessted, ta sin tilflukt, søkning, tilhold, tilholdssted, utvei, jurisdiksjon, instans. Så ja, det er en resort vil jeg si!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.