Kjendis?

71 grader nord logoDet er ikke lenge før jeg ikke kjenner dere folkens. Når jeg er blitt kjendis blir jeg nok en overlegen drittsekk som avslutter alle mine eldre kontakter. I går var jeg i intervju med 71° Nord. Det første nåløyet var lett, så nå venter vi bare på det neste. Lett. Jeg er en god kvalifisert søker.

Som noen vet har jeg en liten fobi mot sand. Alle ler og peker på meg når slike opplysninger blir offentliggjort, men i dag fant jeg plutselig ut at jeg ikke er alene i denne verden med slike grufulle tanker. Brages profilDaimgjengen kan informere meg om at jeg plutselig har funnet en ny sjelevenn. Betryggende.

11 thoughts on “Kjendis?”

  1. Eg veit du vinne heile jævla skiten. Det blir ingen utfordringe for deg å ikke skifte undertøy på flere uker og å bære utstyr. Det eneste som kan felle deg er at du velger feil allianse fordi du alltid støtter de svake og utstøtte i samfunnet..

  2. Det er nesten så jeg ikke tror det. SNAKK om å være sjalu. Bare fordi Daimgjengen får seg en tv-kjendis så må liksom Kaskjer være like gode?

    Kan jeg få være med på sydenturen som Se & Hør spanderer?

  3. Jeg er heller ikke stoka på sand. Foretrekker svaberg framfor strand! Digg nok å henge ut på strand men kjipt å skifte.. en kombinasjon funker!

  4. Hør nå her Knut. Jeg skal bli kjendis. Brages opptreden var bra, men miniatyrisk og har ikke sett ham i Se & Hør. Ikke at jeg leser sladderbladet, men dog. Sjalu opp i rompa mi.

  5. Anders; lykke til. Kjenner Morten fra gammelt av. Vinneren fra i fjor. Trå til og vinn hele sulamitten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.