Russebil

Russebil utenpåLovies lillesøster Tone har i sammen med 6 venninner kjøpt Morfis (I) Ford Transit. Denne doningen skal i månedene fremover bringe jentene land og strand i sine russe-selebukser (hvorfor er det ingen som bruker russedrakter lenger?). Problemet til jentene er at fartøyet ennå ikke har navn. Derfor spør jeg dere kjære lesere, hva skal bilen hete? Det er litt vanskelig å navngi noe uten kjennskap til det, derfor ønsker jeg at Tone og ikke minst Morfi sender inn litt informasjon om hvilke egenskaper herligheten besitter. Vi hadde diskusjonen oppe i helgen, og jeg synes at «Little Lovie» eller «LilleLovie» var verdige alternativer. Så søtt! Ellers ble det spekulert i at Transit slekter på ordet «transvestitt», så det er mulig det går ann å få noen morsomme ordspill der. Slipp fantasien løs kjære lesere!

Oppdatering fra Tone:

Russebil innibilen går som ei klokke. den har kjøleskap, 3 sengeplasser, å setene er nesten som en stressless å sitte i. vet ikke hva mer jeg kan si om bilen.

17 thoughts on “Russebil”

  1. Ka me «Mensen»? Det har eg allti våre svake fårr. Ellårs e jo «Pikk up» ellår «Bæsjebabes» kjempenavn. Dåkk må mesten tenka på ka dåkk jørr på, lige ellår fantasere om – eg tror dåkk har mest roen på ka slags navn som kan symbolisera dåkk. Me va «Playamobil» – skreve me Playmobil-skrift. Konge.

  2. Kommer ikke bort fra at Zahls forslag er bra. Eller så høres bilen ut som om det er et møblert hjem. Hva med Huset? Kan forsåvidt ha fler betydninger, men det er jo bare gøy.. Eller bare døpe den etter stolene; Stressless Eller transitor, transfusjon eller kopi av filmen «Lost in Transition»

  3. Hva med «en anelse rødt»? Det synes jeg er et fint navn på en jenterussebil, det er jo alltid noen der med tante rød på besøk.

  4. Ka med Lurebuss ? Eller Rødmusibuss? eller 3 mus trenger hus? Bangbuss er vel brukt ? Lykke til !! I mine øyne har alltid bilen vært Transitten!

  5. Ka me Fuck-truck eller Pussy Wagon, Sluts with Nuts, Tante Rød, Pink to Stink, We live together, må bare sei at Playamobil va mitt forslag altså.

  6. Æg meine me dåkk bør kalla bilen «red head pussies» Så farge alle håre rødt.
    Elle i værste fall «fuck and drive is wet and wild «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.