Dagens spørsmål torsdag

Et lite og enkelt spørsmål. Trivielt mener nok noen, uinterressant mener andre. Anyway. Hva het hesten til Alexander den store?

Ping

Skrevet av

Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

12 thoughts on “Dagens spørsmål torsdag”

  1. Jeeezzz, eg tog an, men e ikkje så løye å svara på et spørsmål som allerede e riktig besvart. Ergo mitt tullesvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.