Ballehardt

Dagfinn HagenVekkerklokken på halv seks. Hybeldusj, pakking og henting av Best. Få timer senere ruller vi inn på parkeringsplassen til Håradalen Skisenter. En tur i anlegget bekrefter ryktene om årets desidert dårligste skidag. Ballehardt og ujevnt. Resultater blir utragerende henging i anleggets to varmestuer. Arrangerte konk. i hangups. Andreas vant i antall (8 med full oppakning om eg ikkje hugsar heilt feil), mens Dagfinn Hagen tok seieren i stil. Mens noen konverterte til bortoverski tok andre et påskemøte der flere saker dukket opp. Nacnspiel 20-22, after-ski, Absinthe, pærecider-raid, mimeleken og tafsing var noen av temaene som ble diskutert. Traff plutselig på en gjeng drittlendinger som kunne servere oss rykter om at kånejeger Nils (Henrik) Petter og Slipern var i gang med hoppbygging.

Anders flyrEtter å ha låst opp Spiegel med sykkelnøkkelen min (og det tok meg 7 år å finne ut av) fartet vi innover til Bråstøl der vi møtte på to fornøyde spadearbeidere. Etter en liten halvtime var Peeeter klar for prøvehoppet. Noe har skjedd de siste månedene. Noen i Russland, Bulgaria eller Romania har lært røldølingen å jibbe. En pen og avbalansert linken ble servert de få tilskuerne. Fikk hoppet noen hopp hver før NP klarte å påføre seg en lettere hjernerystelse med medførende hukommelsestap. Pakket spadene og satte kursen mot casa de Rabbe. Her var det tid for årets tur på Fedon-vekten. Resultatet var omtrent som forventet. 80 blanke kilogram, derav 14 rent fett. En yrliten forbedring fra fjoråret. Kveldens eventyr er ikke planlagt, men alle prognoser taler for en respektabel og rolig kveld. Pis.

4 thoughts on “Ballehardt”

  1. det nederste bilde ser litt crazy ut. hva er det som sker på det bilde. Ser jo ut som om noen skal opp mot månen.:)

  2. Vekten (som jeg ikke kan navnet på) måler bla. vekt, BMI, BMR, motstand, fettprosent, fettmasse, FFM og TBW.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.