Tvillingbror ?

Vif Anders har startet dagen spørsmål som jeg synes er en bra idé og da tenkte jeg skulle starte en ny spalte kalt dobbeltgjenger. Hvis noe finner bilder av noen som ligner på personer i kaskjer så sleng dem ut! Tenkte å starte med dette bilde av Vif’s innleide keeper Chris Mason. Så kan folk komme med kommentarer og gi en rangering på imdb stil fra 1-10 hvor 10 selfølgelig er best.

Som vanlig dagens sang: Jack Johnson med Staple It Together.

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

4 thoughts on “Tvillingbror ?”

  1. Hehe, fett bilde Tommy!! Vet ikke hvem Chris Mason er, men du var snavla sexy i den ‘outfitten’ =) 10/10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.