Dagens Spørsmål

Nå som påsken nærmer seg lurer jeg på hvem av dere som er kristne og hvorfor/hvorfor ikke?

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

2 thoughts on “Dagens Spørsmål”

  1. Jeg er humanetiker. Kristendommen og religioner generelt er skapt for å tilfredstille folk som må ha et svar og ikke klarer å akseptere at ikke alt kan forstås.

  2. Hmm. Ikke kristen. Skulle jeg vært kristen måtte jeg jo ha truffet Gud en gang. Eller følt ham. Det har jeg aldri. Jeg tror like mye på Jesus som Allah, men egentlig tror jeg ikke på noen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.