Påskenøtten

Sandnes skolekorps 1920
Jeg hiver meg på med innlegg nr. 2 i spalten «Dobbeltgjengeren». Bildet av Sandnes Skolekorps er i annledning ettårsjubileumet i 1920. Det skiller nærmere hundre år og skal ikke være noen genetisk forbindelse mellom de to jeg tenker på. Vanskelighetsgraden her blir vel litt under sms-konkurransene på æ-tv, men dere får se om dere finner utav hvem jeg mener.

Ellers kan jeg rapportere om at jeg er blitt styremedlem i borettslaget og må derfor være til stede når saker som f.eks nachspiel og lignende skal tas opp. Greit å ha ett ord med i laget. Besøk av Tommy, HM, Morten og Marius kan fort føre til at dette vervet kommer til nytte allerede i neste uke.

God Påske alle sammen!

4 thoughts on “Påskenøtten”

  1. Jeg skal aldri ha styreverv i min blokk hvertfall. Men her er jo ingen hjemme likevel, så det er ingenting å styre over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.