Sparky?

Da jeg kom på jobb ble jeg var en ny stol. Denne var festet til veggen via et støpsel. Hadde vi fått tak i en elektrisk stol? Ja, den bruker jo strøm og kvalifiserer seg dermed til benevnelsen elektrisk. Lunchen gikk med til å utforske dette nye møblemanget. Det viser seg at det er en massasje stol. Det er digg. Den har åtte forskjellige innstillineger og beveglig rygg/ fot kviler. Noe som var litt pussig var at når leggene skulle masseres, tok den tak rundt leggene mine. Jeg satt fast. Hva ville skjedd viss strømmen hadde gått er jeg ikke sikker på. Men det er mye mulig at jeg hadde blitt sittende til lyset kom på igjen. Regner med at det kommer til å gå en del lunch pauser i den stolen fremmover.
Organisert idrett er helseskadelig.

Ha en vibrerende dag.

Skrevet av

Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

One thought on “Sparky?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.