Ny Maskin!

Etter mange år som bruker av apple’s laptop Powerbook, har jeg nå gått over til pc igjen. Grunn: Pengemangel! Min kjære mac tok kvelden for ikke så lenge siden, så da måtte jeg gå til innkjøp av ny maskin og da ble det en 14″ DELL Inspiron Celeron 600m 1.5 Ghz 512 mb Ram 30 Gb Hdd. Den ble kjøpt til den nette sum av 300 USD. Jeg hater den allerede pga av det HE#»&%» operativsystemet kalt Windows. Jeg får vel leve med den så lenge. Snart skal jeg hoste opp nok penger til og kjøpe meg en Powerbook.

Dagen sang: Thomas Dybdahl – Adelaide

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

One thought on “Ny Maskin!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.