R.I.P Karol Jozef Wojtyla

Times Man of The Year fra 1994 er død, bedre kjent som Pave John Paul II eller Den Hellige Far. Da får jeg vise min respekt med å ønske han lykke til på ferden! Ikke kristen, men hadde respekt for den mannen!

Dagens sang til minne om Paven : Jeff Buckley – Hallelujah

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

5 thoughts on “R.I.P Karol Jozef Wojtyla”

  1. Om du e domme i håve? Kos kan du ha respekt for ein person som var imot homofil legning og prevensjons middel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.