Til Anders

powerbookJa som dere alle ser så klager jeg på at Anders ikke meddelte omverden at han hadde gått til anskaffelse av en iPod Mini. Etter mye press kom det etterlengta innlegget, så da kan vel ikke jeg være noe dårligere enn å fortelle om min nye anskaffelse; nettopp en smooth slim kick ass p-p-p-powerbook. Som dere ser er den spekka med alt du kan tenke deg; tråløst nettverks kort, firewire you name it – he got it! Så da nærmer Mac stammen her på kaskjer seg styggligt overtall. Noen andre som er klare til å bikke over til the Dark side?

Ps Fikk også med denne bluetooth musa helt gratis :)
mus

Dagens sang : Røyksopp – Eple ;)

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

5 thoughts on “Til Anders”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.