Skredkurs

Andreas Ambles selvportrettI helgen har vi deltatt på Bre og Fjells skredkurs i Røldal. Dette er virkelig et must for alle som ferdes i terreng som er brattere enn 30 grader. Kurset var et innføringskurs i skred, men kunne tilføre en del kunnskap, samtidig som det bekreftet en god del av det vi allerede kan. Både Skubz, Stoki Walpin, Viggo, Nils Flotte og meg var fornøyd med helgens påfyll av kunnskap og erfaringer.

Det har vært dårlig med oppdateringer fra mitt lille sinn. Forrige helg ble tilbrakt i gamlebyen. Det ble kakespising sammen med mor, løping med beachvolleyballspillere som ikke eier kondisjon, møter og familiehygge.

For to uker siden hadde vi en flott helg i Røldal, og jeg har lagt ut noen bilder fra kjøringen, samt resultater av kunsteren Andreas’ kreativitet.

Dagene mine er lange, og minuttene strekker ikke til. Det er ikke alltid jeg klarer å presse inn noen minutter for å oppdatere dere kjære lesere. Men, det lønner seg! Når jeg er rundt forbi og får høre at så mange følger med må jeg jo innrømme at det gleder meg kraftig. Så, fortsett å følg med.

One thought on “Skredkurs”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.