Ut i naturen-fest

Bgn01.Nj.FloSkmkrdkt04.jpgOm ikke alt for mange timer har jeg avlagt siste eksamen. Som jeg nevnte tidligere blir det sosialt samvær ut i naturen. Det blir speiding, grilling, hygge, gitarspilling og seriøs ølpøsing ut i de sene nattetimer. Det er meldt nydelig vær i Bergen i morgen, med 15 grader og oppover. Alle som har mulighet bør stille opp utenfor bunnstasjonen til Fløibanen kl. 18.00. Vi blir ca. 10-15 stykk. Ta med litt varme klær, engangsgrill, grillmat, håndkle og speiderinnstinkt. Det ser ut som om stemningen tilsier at vi går opp. Gleder meg skikkelig!

3 thoughts on “Ut i naturen-fest”

  1. Det er så utroooooolig demotiverende å gå opp når man kan ta heis;)!!!!!!!!
    Hvordan overtalte du folka til det? Ha kul då anyway!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.