Pulpit 06

Pulpit 06Ja, der var festivalpasset til årets Pulpit-festival i boks! Artistene som skal beskues er Satyricon og Dumdum Boys i dag; Snook, Paperboys og Seigmen i morgen; og Dog Eat Dog på lørdag. Hvis noen der ute kjenner til andre artister som er verdt å få med seg er det bare å skrike ut. Så langt er det Hein, Ruben og meg som er bankers. Hvem andre er med?

11 thoughts on “Pulpit 06”

  1. Sereena Manesh var noe stort søppel. Bare ulyder. Noxagt funket litt bedre, men ble for monotont og jeg savnet vokal. Gårskveldens store høydepunkt var utvilsomt Danko Jones som var en kruttønne av en asiater på scenen. Rocket pels. Sahg var ikke helt min suppe. Heller ikke Satyricon er det, men her giret vi oss litt opp, og det ble headbanging og moshpitting. Avslutningsvis spilte Dumdum Boys, men da fikk vi nok og dro hjem. Sikkert vært kjekkere for 15 år siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.