13 thoughts on “Freelineskates”

  1. Ser ut fra videoen at dette ikke lar seg lære over natten. Ikke bare at kurven bør være bratt, jeg tror det er en lang stigning før du er på toppen.

  2. Fy faen så provoserende.. Har aldri sett noe så døvt før! Kjøp et brett, det der er for folk som vil skate, men ikke får det til.. Herregud……

  3. hallo bergen, har stått på freelines noen uker nå. tar ikke så mange dager å lære basics, men det er når du forsøker deg på goofy, rampe eller ninjaspinn og slides du møter de tøffeste utfordringene. går ikke lei av disse med det første, med mindre du er av typen som gir opp når du ikke klarer noe etter 10 minutter. men smaken er som baken, noen liker morra andre liker dattera. jeg tar dem begge, gjerne samtidig. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.