Edrufull

SvettebøJa! Jeg klarte det! Det er lenge siden jeg har klart det nå. I går ble jeg beruset, uten noe form for rusmilder. Tok en tur dypt inn i meg selv, og lurte kroppen til å tro at den burde bli full. Dro på vors, og videre på fest. Etter tre halvlitere springvann, og én halvliter lunken lettmelk som jeg kibbet av Masius skjedde det noe med kroppen. Den viste det var lørdag, den hørte musikken, og den følte inntaket av flytende væske. Plutselig stod jeg midt på stuegulvet og smådanset og sang til «No Diggity». Småbrisen. Placebo-effekten er genial.

I dag har jeg avsluttet en fantastisk treningsuke. Loggen viser 15 timer med svært varierte aktiviteter. Jeg er i gang!

Kollektivet vårt «Kontoret» har fått noen utskiftninger. SakkiJossi har flyttet én etasje opp, og blitt erstattet av Marius fra Håbet. Frank har flyttet ett rom til venstre, og Rock ‘n Geggi har overtatt. Knallert har blitt Sandnesbu, og Jarle har skviset seg inn i stedet for. Anders og Fingrid har beholdt rommene sine. Vi har tatt kildesortering til et nytt nivå, og har ikke mindre enn seks dunker. Slikt liker Blekkulf.

Nå er det kino. Jeg var kin på å se Cars, mens alle andre holdt en finger på Uro. Den var fullbooket, så vi endte på United 93. Trolig en sterk film som tilfredstiller mitt svake sinn.

7 thoughts on “Edrufull”

  1. blir vel ikke placebo-effekt når du vet om det selv? er ikke poenget med placebo-effekten at du tror det er noe som skal gjøre noe med deg da?

  2. Godt å se at någen holde liv i kameratbloggen, Anders! Eg storkose meg me å lesa nytt innlegg kver gång eg komme inn her.

    Koffår flytta enkli Frank inn på romme te Grambo? Va det bedre det enn det gamla hans?

  3. Knut: det er vel litt større.
    Ping: jeg sverger også til ekte varer, men når kroppen og lommeboka forlanger noe annet er det bare å lytte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.