Ny gutt

Gale AndersDet har skjedd mye den siste tiden. Dessverre må jeg gi en oppsummering i korte ord. Som dere kan se har jeg blitt en ny gutt. Frank tok ansvar på lørdag og gav skolten en omgang med Geggis klippemaskin. Legg merke til den bakre manken som enda ikke er forsvunnet. Lovie var på besøk i helgen, og det gikk jo som det måtte gå. Blåmerker og angst. Frank og meg har blitt store TV-stjerner her i Bergen. Vi er stjernene i BTVs store satsning, AD/HD. Premieren ble sendt på fredag.

Forrige helg var jeg i reunionfest med ungdomskolen. Det er nå over 10 år siden vi avsluttet 9. klasse. Det var utrolig festlig å se alle igjen. Lenge siden jeg har ledd så mye. Noen hadde blitt morsomme, noen hadde blitt nydelige, og noen var prikklike.

I dag fikk jeg en veldig trist telefon. Personen i den andre enden kunne fortelle at min tidligere barndom- og ungdomskompis, «Landsnesen», druknet nå på søndag. Uheldigvis var han ikke på klassefesten forrige helg. Christian var min nærmeste nabo og én av mine bestekamerater når jeg bodde på Snøde, frem til 1996. Siden den gang har vi dessverre ikke hatt så mye kontakt. Kontaktet ham i fjor sommer, og vi ble enige om å hukke opp igjen, men det ble bare med snakket. I dag er jeg lei meg for at det ikke ble noe handling. Sitter alikevel igjen med en drøss av artige minner, spesielt fra stupinga og brettkjøringa.
Minnene vil alltid bli husket. Tankene mine i kveld går til familien, da spesielt hans fire søsken.

4 thoughts on “Ny gutt”

  1. Smud TV-opptreden. Er det en miniserie som skal vise bittesmå episoder gjennom høsten? Er forøvrig godt å se at det stadig blir flere havrenakker her i landet:) Lykke til med manken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.