Du er invitert

KostymeFørstkommende lørdag har jeg fått beskjed om at det skal være festligheter her på kontoret. Det er trolig siste gang jeg skal feste i denne byen, så i den forbindelse ønsker jeg å invitere alle som har lyst å komme. De som enda ikke har rukket å besøke meg har altså sjansen nå. Hadde det ikke vært passende med en tur til Bærgen? Meluri er bankers. Ryktene sier at det er viktig å stille med spesielt antrekk, da vi visstnok skal feire allehelgensaften.

4 thoughts on “Du er invitert”

  1. siden eg e så heldig å ha en av innbyggerene på kontoret te bror komme eg te å gjør min bergens-debut på denne festen! glede meg!

  2. Sakkipakki! Jeg satt og tenkte, hvem kan Didrik være bror til? Så fant jeg ut at du hadde samme etternavn som Marius. Sprøtt. Verken meg eller Fingrid visste om det. Hehe. Ta med deg god stemning og litt Tidy (ikke spøk) så gir vi gass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.