Andermatt del 1

Even Ofstad gir gassDa var jeg her igjen. Andermatt. Den observante leser husker kanskje forrige tur til denne sveitsiske alpebyen. Vi ankom onsdags kveld etter en kjøretur på gode 100 mil. For «The Silver Bullet 2» er slike distanser en lek. Ble godt mottatt av en brisen Hasse som ga oss nøkler og veibeskrivelse til leiligheten. Nede i byen ligger det 40 cm, og på toppstasjonen skryter de av 130 cm. Weeman ville dratt en «it’s not much – but it’s something!»

Første dagen brukte vi til pistkjøring og planlegging av prosjekter. Even måtte komme seg litt i form etter to knallharde måneder i vater på sofaen. Kveldene blir effektivt brukt til jobbing og planlegging.

Anders jobber brilleskilleVi fant, vi fant! En kombinasjon av tidligere erfaringer og gårsdagens planlegging resulterte i en god håndfull puddersvinger. Dagen i dag ble også brukt i «Avalanche Training Center» der vi fikk en liten oppfriskning i skredsøk, samt jobbing med brilleskillet. Alpefettet er dessverre sporløst forsvunnet.

Planen videre er at vi er her én uke til, før turen går videre til Engelberg.

Det vil komme kontinuerlige reisebrev på Ultra Sports nettsider.

3 thoughts on “Andermatt del 1”

 1. Hei!

  Detta ser jo heilt fantastisk ut. Fint vær og greit med snø i desember mnd.
  Her i Norge e da regn, regn og atter regn.
  Ser at da snør i Bodø, så eg håpe på snø i januar.
  Ha ei god jol, og eit godt nyttår i dei sveitsiske alper.
  Helsing Kjartan

 2. Er det mulig å få et reisebrev fra Engelberg så fort som mulig? Har fly som går 30 des. Må den jæ… høytrykket flytte seg snart!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.