Andermatt del 3

 Godt nyttår kjære leser! Eller «Gott Snus» som de sier i den vesle alpebyen Andermatt. Vi er tilbake! Luksuslivet i St. Moritz fikk oss til å savne Hasse, så vi dro tilbake. Even og meg har det så bra hos svenskene at vi har begynt å tvile på om vi noengang kommer oss videre. Jeg har det i hvertfall bra, jeg bor nemlig med tre kokker! Jepp, både Even, Hasse og nyankommede Daniel er matkunstnere, og med min apetitt er vi blitt en sykt god gjeng. Under hvert måltid får jeg høre «JÄVLAR, VA DU ÄTER!» Det får jeg høre med en svenske som har «Brännmärk luremusarna» på lua si. Hehehe, de svenskene, de svenskene.

 Det har endelig begynt å snø! Det har snødd i hele natt og i hele dag, og slikt gleder alle pudderjegeres hjerte. Heldigvis er det ikke for mange i den kategorien her. Hele dalen ligger urørt, og i morgen skal vi ut å pumpe hardt og lenge.

Så, det var dagens lille rapport fra alpeland. Jeg møter mange som setter pris på mine skriverier. Det varmer selvsalgt, men jeg hadde satt pris på å høre mer fra dere andre. Enten via flere kommentarer, eller selvsagt med et innlegg og to. Det skal ikke mye til?

Jeg har lagt inn en drøss bilder fra de siste ukene i galleriet mitt.

One thought on “Andermatt del 3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.