Vialenna

 Even er en habil sjåfør, men her forleden dag klarte han faktisk å kjøre feil. Vi havnet inn i en mystisk og eventyrisk dal som lett kunne forveksles med kulissene i LotR-filmene. Til tross for at vi var klar over bommerten fortsatte vi ferden. Langt om lenge, og lenger enn langt kom vi frem til et sted som het Vialenna (fritt etter hukommelsen).

 Uten å si ett kvekk steg vi ut av sølvkula, klatret over et fryktinngytende gjerde, listet oss ned et par hundre trappetrinn, gjennom noen tuneller og under dødelige isfall. Tissetrengte av redsel ble vi møtt av et ubeskrivelig syn av bekker, innsjøer og stupbratte fjellsider.

 Hånd i hånd fortsatte vi gjennom dryppvåte fjellkorridorer, og kom omsider fram til redningen! Heldigvis! Endelig var vi her … «STRUDELTÖPFEN»!

6 thoughts on “Vialenna”

  1. hekkanpekkan eg e misunnelige ser det snør som f der nede..! å eg sitte i skien å lese til eksamen i materiallære, møkkaskole!

  2. ser fantastisk ut!! hvor lenge har dere igjen av turen nå?
    forresten! jeg har funnet «andybukser». jepp! cord til en billig penge. og du som mente di ikke gikk ann å oppdrive :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.