Frisk gjeng

Fargerike gutterDe siste to dagene har vi vært i fristelsenes dal. Vi prater Januar, og da har ofte Røldal en tendens til å vise seg fra sin friske side. Med «vi» mener jeg gamlefar Anders sammen med jyplingene fra Stavanger. Forrige helg bygget vi hopp ved Bråstøl, og det var en stor fryd å få luft under vingene igjen. Det er så alt for lenge siden. I helgen var jeg instruktør for brettkjørerne i Plogen Skiklubb. Planen var at vi skulle bryne oss på bratt kjøring, men forholdene lå ikke helt til rette for den slags. Alternativet ble skogen, noe som faktisk var et meget bra alternativ. Avsluttet begge dagene med superartig kjøring helt ned til Suldalsvegen.

Det ble mye soving i helgen, noe som gjorde godt etter en uke med hardt kjør. Neste uke blir nok ikke bedre. Det er mye som skjer i jobbsammenheng om dagen, og det tar hele dagene mine.

10 thoughts on “Frisk gjeng”

  1. Tusen takk for hjelpen i Røldal i helga. De va veldig fornøyde i bussen på vei hjem. Me får satsa på å visa de heile livsstilen t neste år.

  2. Magnus: nei, dessverre.
    Knut: rødt er hot ja. Neste år blir det komboer som oransje/rosa o.l. som blir det store.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.