Nordsjørittet

Nordsjørittet 10 år, 1997-2007Føler det er mye snakk om Nordsjørittet i år. Vi har tidligere hørt Ole Kristians erfaringer med denne sykkelturen, og i år skal jeg også delta. Hvem andre er med? Bambi, Morten og André har jeg hørt er bankers. Smelli skrøyta seg opp på lørdag, men er det tak i ham? Er du med i år igjen Ole Kristian? Jeg skal starte i pulje 4 som setter av gårde kl. 10.45. Kjører selvfølgelig for kaskjer.com. Datoen er 9. juni, og påmeldingsfristen er 23. mai, altså om to dager. Heng dere på!

4 thoughts on “Nordsjørittet”

  1. Tjo ho, jeg er nok ikke med. Har et kne som ikke er på lag med meg. Oppladningsmessig er jeg på samme sted som i fjor. Ikke sykklet en meter, så sånn sett hadde jeg stillt like sterkt i år og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.