Nedoversykling

Sint hjelmDet er sykling som gjelder om dagen. Forrige helg var Negeren og meg på Ha-haha-fjell. Kjøreturen på 70 mil hver vei betydde ikke så mye, det vi opplevde i anlegget der oppe gjorde opp for alle søvnige mil. Fikk en pangstart på min debut som nedoversyklist. Vær, forhold og utstyr var perfekt. Til tross for at jeg finn noe tyn for Dokkas hjelmoppsett var det ikke mye å sette fingeren på. Ble kjapt kompis med sykkelen, og følte meg trygg. Løypene var så varierte at alle kan hygge seg, uansett ferdighetsnivå. Den første dagen fikk jeg en enorm progressjon, og en nydelig mestringsfølelse.

Rigget bilForrige helg ga så mye mersmak, at vi i går pakket opp bilen på nytt, og satte kurs mot Gaylo. Nå girer vi oss opp, og lader opp til en lang dag i leire, sørpe og god dra-på-vilje! I morgen drar vi videre til Voss!

3 thoughts on “Nedoversykling”

  1. Ja, alle kan sykle der. Både på Hafjell og på Geilo. Du finner blå, røde og sorte løyper, akkurat som i alpinbakken. Ikke sykt skummelt i det hele tatt, men pumpa begynner jo å gå når man begynner å droppe og lignende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.