Erfjord 2007

Myri i svevetDer var årets sommerhöydare over. Selv om noen var litt vel slakke på søndagen, og Smelli kanskje ikke syntes at festivalnavnet var helt på sin plass, er jeg skuddsikker på at samtlige festivaldeltakere storkoste seg. Det ser hvertfall slik ut på ansiktsutrykket til festivalsjef Myri når han slynger seg ned Erfjordbruen iført klatresele og godt mot. Vil med dette bare takke for meg, og håper vi blir invitert de neste årene òg.

3 thoughts on “Erfjord 2007”

  1. Hvor bankers er det at enn får pult på denne festivalen, og hva er kvaliteten på damene her?? Hilsen en som vurderer festen neste år.

  2. Neste år er det gangbang-festival, så det er rimelig bankers. Kvaliteten på kånene er selvfølgelig helt der oppe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.