Ledig jobb?

Hola. Min svenske venninne Katrin ønsker å komme til Norge i høst og jobbe. Hun tar hva som helst. Hvis noen har tips kan de sendes til henne på katrinelfberg@gmail.com.

Jag kan börja jobba imorgon om det behövs! Eller i nästa v. Så snart som möjligt. Det spelar ingen roll var någonstans. Behövs det kan jag bo i tält.

Tidigare har jag arbetat mycket i klätter/friluftsbutik och inom restaurang branschen. Alltifrån försäljare till servitris till diskare. Nu är jag intresserad av vad som helst, skotta grus, diska, rensa fisk, servera, lägga asfalt, rensa ull.

Vad som helst, känner du inte någon på någon farm där jag kan jobba? Eller någon restaurang, café… bud

Vore gott om du kunde fundera på det, kanske du hör om något,

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. søg på Gilde BA på forus, de trenge alltid folk! Der va mye svenske damer så jobbde på fjoset der, åsså i salteriet. Gode penger og!

  2. Hvis du kjenne na anders å tror hu hadde gjort det godt i norsk sportsbutikk så e dårr myyye ledinge stillinger som vente på nogen flinke hos G-Sport Oslo. Kan sjekka ut http://www.jobbigresvig.no, men gi lyd hvis hu e interressert, så kan eg finna ud ka stillinga som e ledige i tillegg t de som ligge på jobbigresvig.no

Kommentarer er stengt.