Blokke brettsko?

Burton SL9Har fått meg nye brettsko. Jeg hadde samme modell og samme størrelse i vår, og da brukte jeg litt for lang tid til å utvide dem. For å unngå å gå gjennom samme smertehelvete tenkte jeg at det kanskje er mulig å blokke dem. Er dette mulig uten for stort kvalitetstap, og hvem kan i så fall utføre en slik jobb?

14 thoughts on “Blokke brettsko?”

 1. eg vet ikke om de gjør det med snowboard sko, men shorefoot driver med blokking av alpinstøvler ihvertfall, og regner med at di også da gjør dette med snowboard boots..evnt nærmeste skomaker i Stav. kan kanskje hjelpe deg?

 2. Er ikke helt sikker på om Surefoot og Skirurgene tar snowboardstøvler, ihvertfall ikke på samme måte.
  Når man blokker alpinstøvler så varmes plastskalles opp og utvides med diverse brutalt utstyr. Antar at det bare er innerstøvlene som bør utvides på snowboardstøvler så det blir helt motsatt. Tror kanskje skomakermetoden er saken da. Eventuelt ta de på og gå en liten tur i ny og ne før sesongen.

  Men hvorfor kjøpte du ikke bare et halvt nummer større?

 3. Har snakket med Erik, og han skulle kanskje ordne biffen, men da må jeg sende dem til Oslo. Skal høre med litt flere skomakere her først. Jeg fikk nye på reklamasjon, og de hadde dessverre ikke et halvt nummer større.

 4. de har en slik «oppvarmings» maskin på platou, sikker at de gjør det for deg! om dette også kan gjøres på snowboard boots!

 5. Hvis du blokker de ut så går de sannsynligvis opp i sømmene/limingen. Hvorfor kjøper du alltid for små boots når du har dameføtter i utgangspunktet? Nørd!

 6. Surefoot guttanne e iallefall høge på perå nårr det gjelde å spesialtilpassa ting, må vel ver mulig å jørr d me snowboard boots åg. Tror nok muligens at å kjøra masse varme i di, å springa deg ein hallmaraton e veien å gå asså. Når de bler varme så klare du å «blokka» de sjøl me beinå sko eg tro.

  Eg selle forreste et par Vans Encore str. 40,5 pga at bredden e for smal:) Noen som vil kjøpa?

 7. Takk for gode tips!

  Skubi: saken er den at jeg kjøpte samme størrelse som jeg var fornøyd med, men SL9 var mindre i størrelsen enn SL7, så da ble det for trangt. Fikk heller ikke mulighet til å velge ny størrelse når jeg fikk nye på reklamasjon. :/

  MagnusH: jeg har blokket mange par selv, men er nå lei av vonde tær. Det er greit om våren, men et helvete i januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.