11 thoughts on “Linser til Oakley A Frame?”

 1. Da jeg har gått lei A frame, har jeg kjøpt ny modell Cowbar eller noe i den dur. Derfor har jeg ett oransje samt ett solglass/speilglass og svart ramme til salgs!

 2. Til flatt røldalslys er H.I Yellow best. Til sol må vel iridium linsene være de beste. (Gold/Black/Blue/Fire). Iridium linsene er skam dyre.

  Smelli: Crowbar heter de :-)

 3. Til opplysning så kan du ikke bestille Oakley fra Backcountry.
  De har skrevet avtale med en del leverandører på at ikke sender disse produktene ut av US (bl.a Oakley)… Så vist du ikke har en halvrik onkel i amerika så slite du :-)

 4. Enda mer til opplysning: Oakly er for Oslo 3 mennesker , som wannabe skirockstars at the afterski of Hemsedal kafee…Oakly er bortkastet penger! Ikke har dem brukbare linser heller..
  Kjøp noe traditionelt som er vel så fedt, og spar haugevis med dineros…Plutselig har du råd til en extra alpetur med norwegian!

 5. poenget var uansett at man betaler en hel haug med for mye penger for Oakley, når man kan kjøpe vel så gode(om ikke bedre briller) for en mye mindre peng av andre merker, og da kanskje ha en liten slant til overs, slik at man får seg en tur til alpnene med Norwegian(som forøvrig koster 370kr om dagen)

 6. Har prøvd Dragon, Smith og Oakley, er definitivt mest fornøyd med Oakley. Smith brillene var bra så lenge de funka, men linsene ble punktert veldig lett, prøvde å bytte linse to ganger. Dessuten var smith kun et par hundrelapper billigere enn oakley. Får stort sett ikke gode briller under 1000 spenn. Oakley er ikke så mye dyrere enn andre merker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.