Ansiktsløfting?

Er det på tide at Kaskjer får en ansiktsløfting? Flere har nevnt at dagens utseende har sett sine beste dager, så vi bør kanskje ta i et tak. Det kommer ikke til å bli laget et skreddersydd design, vi går heller for en ferdig mal. Det finnes et hav av ferdige maler som vi kan bruke. Jeg foreslår at de som føler for det tar en titt på følgende lenker, og kommer med et innspill til hva som kan fungere:

5 thoughts on “Ansiktsløfting?”

  1. Problemet med denne er at den er så gammel at den ikke er kompatibel med det administrasjonssystemet. Dette betyr at jeg må oppdatere malen når det kommer ny funksjonalitet, og dette krever for mye av meg.

  2. Finfin mal, men ska d justeras nge? Å ska du fortsatt ha me shoutbox å trynene t di så rable på denne siå?=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.